to note

 Three things in life that are irrevocable: … time, words spoken and opportunities …

   Three things you can not refuse: … hope, peace and honesty …

   Three things that damage life: .. pride, arrogance and anger …

   Three things that are your choice: your destiny,your succes, your dreams …

   Three pearls that need to have in your life are :…. self-esteem, love and true friends

Advertisements

2 responses to “to note

 1. Deacord cu primul (desi incapea intr-un cuvant), in rest sunt mai mult decat 3 chiar daca 3 este numarul magic care da sens :);
  Nu cred deloc in destin, nici posibilitatea sa-l alegi sau sa il urmezi, tot ceea ce faci are consecinte, tot ceea ce faci influenteaza, destinul ti-l faci singur si-l schimbi singur cu fiecare secunda trecuta pentru ca fiecare gand poate sa schimbe radical ceea ce credeai acum o secunda!
  Iar in viata ai nevoie de tot ce se leaga de iubire (indiferent daca este pentru partener, pentru un prieten drag, pentru o melodie, un film, o pasiune…) toate sunt corelate de acelasi cuvant sub o forma sau alta; de ce exista ura/supararea/depresia? Dintr-un opus al iubiri, pentru ca ceva/undeva/candva nu a mers pe axa iubiri si s-a dus automat pe cealalata.
  Mult prea complex subiectul pentru a-l comenta pe intreg, iar ceea ce spun poate sa fie total viziunea mea si sa nu semene cu ce cred alti.
  (sa imi spui daca preferi sa las comenturile in engleza pentru a fi vizualizate si intelese si de restul, am raspuns in romana pentru ca imi spun parerea la ceea ce tu ai scris, iar cu tine pot vorbi liber).

  • Comentariul poate fi lasat in franceza,africans,maghiara sau engleza.De preferat engleza deoarece blogul e organizat in asa fel ca si ceilalti cititori sa faca eventual un comentariu la comentariul tau.
   Subiectul ales de mine e ceva mai complex,din vremea BC. am inceput sa postez ceva care are si putin miez.Sincer asi putea sa postej si eu chestii usoare precum posteaza Matt dar nu cred ca merita efortul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s